Hesap Aç


Hemen bir hesap açarak bize katıl!

Zaten hesabın varsa giriş yap

Kolay arkadaş bulma siteleri

Kolay arkadaş bulma siteleri

Günümüzde alışverişten devlet evrak işlerine, hastane randevusundan su istemeye kadar her türlü ihtiyacımızı sanal alemde yapar olduk. Bu teknolojinin de sonu gelecek gibi görünmüyor. Aksine Elon MUSK ve ekibinin yaptığı çalışmaların da iyi birer örneklemesini yaptığımızı sayarsak teknoloji yakın gelecekte beynimizin içine kadar (NeuroLink) girecek anlaşılan.&nbsp&nbsp &nbspPeki bu teknolojik gelişmeler internette tanışma alışkanlıklarımızı ne ölçüde değiştirdi?

Dünden Bugüne Tanışma Siteleri

Arkadaşlık siteleri ülkemizde 98\'li yıllardan buyana hizmet vermekte. O dönemlerde tabi ki insanlar daha bir ön yargıyla yaklaşmaktaydı bu tarz sitelere. Çünkü güvenilmez ve tehlikeli bir dünyaydı burası. Bunun yerine mektupla iletişmek bile daha zevkli geliyordu herkese. Eskiden mektup arkadaşlarımız vardı. artık bitti tabi. Hiçbir şey eskisi gibi değil artık. Artık sanal alem çağındayız ve internet alemi yaşadığımız dünyadan daha gerçek malesef. Sosyal medyada yazdığınız bir yazıdan ceza alıyorsunuz. Bundan daha gerçek bir ortam düşünülemez. Peki internetten tanışılan ilişkiler eskiye nazaran ne kadar yürüyor?&nbspEskiden internette tanışmaya karşı beslenen ön yargı sağlıklı ilişkilerin kurulmasının önündeki en önemli engeldi. Dolayısıyla defolu ilişkilerin de uzun sürmesi beklenemez. Günümüzde ise tanışacak adaylar olayı kavramış ve benimsemişler. Kuralları ve kültürü biliyorlar kanıksıyorlar. Daha tanışmadan yüz yüze görüşmeden beklentilerini karşı tarafa gayet net şekilde aktarabiliyorlar. İşte bu yüzden eskiye nazaran internet ilişkilerinin ömrü daha uzun oluyor.

Lavinsta ile arkadaş ara bul

Lavinsta dünyası yeniliklerin ve sürprizlerin hiç eksilmediği en dinamik ve en renkli tanışma sitesidir. Lavinstada yola çıkarsanız yolda izleyeceğiniz manzaranın tadına doyamayacaksınız. Dağlar ovalar denizler uçurumlar göller. Mükemmel bir deneyim için hemen şimdi bir hesap açın. Mutluluk ertelemeye gelmez.







İlgili Yazılar






















Lavinsta Sosyal Medya


ücretsiz tanışma sohbet arkadaşlık siteleri dul bayanlar



CorrocA Bilişim Teknolojileri A.Ş.
Gizlilik . Sözleşme . Koşullar . İletişim . Hakkımızda . S.S.S. Blog | @2018 - 2021 Lavinsta tüm hakları saklıdır.