Hesap Aç


Hemen bir hesap açarak bize katıl!

Zaten hesabın varsa giriş yap

En İyi Arkadaşlık Uygulamaları

En İyi Arkadaşlık Uygulamaları

Yaşadığımız çağda gelişim hızıyla baş döndüren dünya ve dijitalleşen yaşamımız ilişkiler ve insanlar arasındaki etkileşimleri de arkadaşlık uygulamaları noktasında farklılaştırıyor. Yeni trendler ve bir çok global ve yerel arkadaşlık uygulaması bizlerin hizmetinde. İşte bu noktada sizler için en iyi tanışma platformunu bulmak ve deneyimlemek kalıyor.

Global Arkadaşlık Uygulamaları

Tüm dünya çapında hizmet veren büyük arkadaşlık uygulamaları üye sayılarıyla elbette fark yaratıyor. Hot or Not, Tinderi Mingle, Hing, Bumble, Happn gibi bir çok tanışma uygulaması bu sektörde başı çekiyor. Fakat global uygulamaların da büyük bir dezavantajı var.&ampnbsp

Türk Arkadaşlık Uygulamaları Daha mı Avantanjlı?

Bir arkadaşlık uygulaması eğer global hizmet veriyorsa bir çok üyeyle tanışma açısından şansınız artmasına rağmen, dikkatinizden kaçmayacak büyük de bir sorun beraberinde geliyor. Nedir bu sorun? Tabi ki bu tanıştığınız dünyanın öbür ucundaki insanlarla nasıl buluşacağınız sorunsalı. Tanıştınız ve birbirinizden hoşlandınız? peki nasıl birlikte vakit geçirip bir ilişkinin temellerini atacaksınız? İşte Lavinsta sizler için Türkiye içinde hizmet vererek bu sorunu ortadan kaldırır. Yerli bir uygulama yabancı bir devden yüz kat iyidir. Hemen bir hesap açarak Türk Arkadaşlık Uygulaması deneyimize başlamak için en uygun an, bu an!..







İlgili Yazılar



Lavinsta Sosyal Medya


ücretsiz tanışma sohbet arkadaşlık siteleri dul bayanlar



CorrocA Bilişim Teknolojileri A.Ş.
Gizlilik . Sözleşme . Koşullar . İletişim . Hakkımızda . S.S.S. Blog | @2018 - 2021 Lavinsta tüm hakları saklıdır.