Hesap Aç


Hemen bir hesap açarak bize katıl!

Zaten hesabın varsa giriş yap

Kadınları Etkileme Sanatı

Kadınları Etkileme Sanatı

Kadınlar insandır, biz insanoğlu demiş Neşet ERTAŞ. İnsanlık ocağının ateşi kadındır. Kadına değer veren milletler işte bu yüzden yer yüzünün efendileri olmuşturlar. Kadını çıkartın hayattan, siyah beyazdan başka renk görmez olur gözleriniz. O yüzden kadınları etkileme sanatı hepimizin uzmanlaşması gereken bir konu.

Kadınları etkileme ve kazanma sanatı

Kadınları etkileme ve kazanma sanatı, çok da lüks bir eğitim istemez aslında. Sonradan da öğrenilebilir ama yapınızda hamuru yoksa yoğurmanız da bir o kadar zor olacaktır elbette. Empatiden yoksun bir karakteriniz varsa zaten kadınları etkileme sanatını bırakın, hayatın hiç bir alanında tam olarak başarılı olamazsınız.

Kadınları anlamak

Bu soru gelmiş geçmiş en çok bilinmeyenli denklem olabilir insanlık tarihinde. Evet karmakarışık bir yapıları olduğunu kabul edebiliriz lakin, onların da keşfedilmiş bir takım şifreleri ve açık kaynak kodları yok değil. Mesela dünyayı hangi duyularıyla algıladıkları. Kadınlar görmezler. Kadınlar duyarlar. Duyduklarından nefret eder, duyduklarına aşık olurlar. Kadınları etkilemenin birinci yolu kesinlikle onlara duymak istediklerini söylemektir. Çok yakışıklı olmaya zaman harcamayın. Felsefe becerinizi ve derinliğinizi arttırın. Tam bir laf cambazı olursanız ve onların penceresinden dünyaya bakmayı başarırsanız elde edemeyeceğiniz kadın yoktur.

Duyularına nasıl hitap etmeli?

Peki neler duymak isterler? En başında güven. Güvenmek için neden aramazlar, onlara nedeni siz sunmalısınız. Size ne kadar güvenirlerse o kadar avantajlısınız. Güvenme gereği duymayan kadına ne yapmalı peki? Önce ilgisini uyandırmalısınız. Konuştuğunuz her konuda aşırıya kaçmadan farkınızı ortaya koymalı ve ilgi çekici olmalısınız. Bu çok zor değil ama eğitim işi. Kendinizi ne kadar eğitirseniz başarıya o kadar yaklaşmışsınızdır.
Tüm açıklarınızı yere dökmeyin!
Gizemli olmak onların ilgisini uyandıran sebeplerin başında gelir. Sizi çözmeye çalışırlar çözünce de sıkılırlar. Değiştirmeye çalışırlar, değiştirince de sıkılırlar. Sürekli sizden şikayet ediyorlarsa bilin ki doğru yoldasınız. Çünkü istedikleri rayda ilerlemiyorsunuzdur. Onlara istediklerini verin ama aldıklarını bilmesinler.Ruhlarına hitap edin ve önemsediğinizi hissettirin. Önemsemiyormuş gibi yapmanız, fakat çok önemsiyormuş gibi bakmanız lazım. E karışıklar dedik, kolay çözümler beklemiyordunuz öyle değil mi?Kadınları etkileme sanatı. Sanatların tanrısıdır.Hayatınızın aşkını yanlış hamleler sonunda kaçırmak istemiyorsanız bloğumuzu takip edin, tavsiyelerimize kulak verin. Görüşmek üzere..






İlgili Yazılar



Lavinsta Sosyal Medya


ücretsiz tanışma sohbet arkadaşlık siteleri dul bayanlar



CorrocA Bilişim Teknolojileri A.Ş.
Gizlilik . Sözleşme . Koşullar . İletişim . Hakkımızda . S.S.S. Blog | @2018 - 2021 Lavinsta tüm hakları saklıdır.