Hesap Aç


Hemen bir hesap açarak bize katıl!

Zaten hesabın varsa giriş yap

İlk Merhabanız Nasıl Olmalı?

İlk Merhabanız Nasıl Olmalı?

Lavinstaya geldiğinize göre artık yeni insanları hayatınıza katmak, yeni heyecanlar yaşamak yeni duygulara yelken açmak için artık hazır olduğunuzu çıkarımlıyoruz. Yalnızlıktan bunaldınız ve artık hayatınızı partnerinizle birlikte yaşayıp biriktireceğiniz yeni anılarla donatmak istiyorsunuz. O halde profilinizi özenle doldurmanın vakti geldi.

Arkadaş Ara bul

Eğer internette arkadaş ara bul şeklinde arama yaparak yeni insanlarla tanışmak adına arkadaş bulmak amacıyla bir deneyim yaşamak istiyorsanız, öncelikle profilinizi en gerçekçi ve anlaşılır şekilde doldurmalı ve kendinizi bir okuyuşta tanımlanabilir kılmalısınız. Çünkü hepimizin bildiği üzere ilk intibağ bir insan üzerinde oluşturacağınız ilk ve en önemli etkidir ve kolay kolay silinmez. Bu yüzden nelerden hoşlandığınızı nelere karşı haz ya da antipati duyduğunuzu nasıl insanların ilginizi çektiğini nelerle uğraşmaktan hangi kitapları izlemekten haz aldığınızı ve bunun gibi sizin için önemli olan tüm kriterlerden ve aradığınız kişideki istediğiniz özelliklerden bahsetmelisiniz. Peki tanışacağınız kişiden bir mesaj alırsanız ona ne söylemelisiniz?

İlk Mesajı Atmak

İlk mesaj karşınızdakinin siz üzerindeki dikkatini arttırmak ve ona sizi anlatan ilk cümle olması açısından çok önemli. Unutmayın sitede kendisine atılan onlarca mesaj, onla tanışmak isteyen onlarca üye var. Bir şekilde farkınızı ortaya koymalısınız. Peki bunu nasıl yaparsınız? Karşınızdaki kişiye klasik mesajlar atmaktan çekinerek. Kendinizce son derece özgün ve okunur okunmaz onda bir fikir oluşturabilecek bir mesaj hazırlayın. Merhaba bugün nasılsın yerine, sen de benim gibi yalnızlıktan sıkılanlardan mısın gibi bir soru ilgisini daha çok çekecektir. Özellikle ona mesaj atmadan önce profilini inceleyin ve ilgi alanları ile ilişkili bir soru sorun. Yaratıcılık kısa vadede tanışmanın anahtarıdır. Bunu unutmayın..







İlgili Yazılar

Önceki Yazı



Lavinsta Sosyal Medya


ücretsiz tanışma sohbet arkadaşlık siteleri dul bayanlar



CorrocA Bilişim Teknolojileri A.Ş.
Gizlilik . Sözleşme . Koşullar . İletişim . Hakkımızda . S.S.S. Blog | @2018 - 2021 Lavinsta tüm hakları saklıdır.